Verighete Aur Roz – Model D625-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d625r

Aceste verighete rafinate, fabricate din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 5 mm, îmbină eleganța cu funcționalitatea modernă. Finisajul mat texturat al aurului roz nu doar că adaugă un aspect vizual sofisticat și distinctiv, dar și maschează micile imperfecțiuni ale uzurii zilnice, făcând aceste inele ideale pentru purtare constantă.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, care adaugă un punct de luminozitate și rafinament. Această piatră centrală este frumos integrată în designul minimalist al inelului, oferind o strălucire subtilă care accentuează eleganța aurului roz. Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate, există posibilitatea de a înlocui zirconul cu un diamant, conferind verighetei o valoare adăugată și un simbolism profund al angajamentului pe termen lung.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K