Verighete Aur Galben – D625-G Piatra Zirconiu

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d625g

Aceste verighete rafinate, realizate din aur galben de 14K cu finisaj mat, prezintă un design modern și elegant. Setul de verighete are o lățime de 5 mm și un profil plat, care asigură o purtare confortabilă și un aspect contemporan.

Verigheta damei este îmbogățită cu o piatră de zirconiu, care adaugă un element de strălucire în contrast cu finisajul mat al aurului. Piatra de zirconiu, fin integrată în design, nu doar că atrage privirile, dar și accentuează frumusețea simplă a inelului, oferind un echilibru perfect între subtilitate și eleganță.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K