Verighete Aur Alb 14k – D625-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Oferim personalizare pentru verighete și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d625a

Eleganța atemporală întâlnește inovația în acest set de verighete din aur alb de 14K, conceput pentru a celebra iubirea în toate formele sale.

Designul unic, care îmbină finisajul antichizat cu accente lucioase, creează un contrast vizual captivant, evidențiind măiestria și atenția la detalii.

Verigheta damei strălucește cu o piatră de zirconiu, adăugând un plus de rafinament întregului set.

Acest mix între vechi și nou simbolizează unitatea dintre tradiție și contemporaneitate, fiind alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc să marcheze angajamentul lor printr-un simbol distinctiv și plin de semnificație.

La bijuteria quartz, fiecare piesă de bijuterie este o lucrare de artă, proiectată cu pasiune și realizată cu cea mai înaltă precizie.

Combinația între finisajul antichizat și liniile lucioase din acest set de verighete reflectă dedicarea noastră către inovare și calitate în arta bijuteriei.

Producând în inima României, ne angajăm să aducem în viețile clienților noștri bijuterii care nu doar să simbolizeze iubirea, dar să fie și embleme ale eleganței și rafinamentului.

Pentru a vă păstra verighetele ca noi, este recomandat să le curățați cu grijă folosind o soluție blândă de apă și săpun, evitând substanțele abrazive.

Finisajul antichizat necesită o atenție specială; evitați folosirea perilor duri care ar putea deteriora detaliile delicate.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K