Verighete Aur 14k – D623

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d623

Această verighetă elegantă oferă oportunitatea unică de a combina două nuanțe de aur – alb, galben sau roz – pentru a crea o piesă de bijuterie care să reflecte personalitatea și gusturile tale unice. Piatra de zirconiu adaugă un accent strălucitor acestei bijuterii rafinate.

Cu o lățime de 5.5 mm și un profil plat, verigheta este concepută pentru a oferi un confort optim, făcând-o perfectă pentru purtarea zilnică, dar suficient de impresionantă pentru momentele speciale.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K