Verighete Aur Roz – Model D623-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d623r

Aceste verighete realizate din aur roz de 14K, cu o lățime de 5.5 mm și un profil plat, oferă un design elegant prin adăugarea unui finisaj texturat sofisticat. Textura adaugă un caracter distinctiv și un aspect vizual bogat, care captează lumina în moduri unice, sporind astfel frumusețea naturală a aurului roz.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, care adaugă un element de strălucire și atracție centrală. Piatra de zirconiu, renumită pentru claritatea și rezistența sa, oferă un echilibru perfect între lux și accesibilitate. Pentru cuplurile care doresc o notă suplimentară de exclusivitate și rafinament, există opțiunea de a înlocui zirconiul cu un diamant. Această alegere permite transformarea verighetei într-un simbol de angajament și iubire de durată, adăugând o valoare și un prestigiu considerabile.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K