Verighete Aur Alb 14k – D623-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 5.5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile la Bijuteria Quartz.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d623a

Acest set de verighete din aur alb de 14K combină măiestria clasică cu o sensibilitate modernă.

Finisajul antichizat oferă un aspect unic și plin de caracter, perfect pentru cuplurile care caută bijuterii cu o poveste.

Verigheta damei este îmbogățită cu o piatră de zirconiu strălucitoare, adăugând un contrast vizual frumos și un punct focal de luminozitate.

Bijuteria Quartz este dedicată oferirii de bijuterii unice, care combină designurile tradiționale cu elemente contemporane pentru a crea piese memorabile și semnificative.

Fiecare set de verighete din aur reflectă angajamentul nostru față de calitate și inovație, fiind proiectat pentru a celebra dragostea în cele mai frumoase forme ale sale.

Realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt menite să însoțească cuplurile în călătoria lor comună, oferind simboluri de dragoste care să dăinuie de-a lungul timpului.

Pentru a păstra finisajul antichizat și strălucirea pietrei de zirconiu, este important să curățați verighetele cu grijă folosind o soluție blândă de apă și săpun.

Evitați folosirea perilor duri sau a soluțiilor abrasive, care pot deteriora finisajul unic.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K