Verighete Aur Fantasy – D621

3,899lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d621

Aceste verighete din colecția „Fantasy”, cu un profil exterior unic pătrat și o lățime de 5 mm, sunt forjate din aur de 14K și disponibile în diverse nuanțe, inclusiv aur alb, aur galben și aur roz. Designul inovator al profilului pătrat oferă un aspect modern și distinct, care se deosebește de formele tradiționale rotunde, conferind o notă de originalitate și caracter.

Pentru verigheta damei, bijuteria este încrustată cu o piatră de zirconiu, plasată strategic pentru a maximiza strălucirea și impactul vizual. Această piatră nu doar că adaugă o frumusețe rafinată, dar și atrage atenția asupra designului unic al verighetei. În plus, pentru cuplurile care doresc să personalizeze și mai mult verigheta, oferim posibilitatea de a înlocui zirconiul cu un diamant, adaptând astfel bijuteria la preferințele specifice și la bugetul disponibil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat(Pătrat)

Carate

14K