Verighete Aur Roz – Model D621-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d621r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 5 mm, oferă un design elegant și modern. Verigheta simplă pentru bărbați evidențiază frumusețea și finețea aurului roz, în timp ce verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, plasată central, pentru a adăuga un accent de strălucire și distincție.

Piatra de zirconiu este aleasă pentru a oferi o combinație perfectă între estetică și accesibilitate, aducând un plus de eleganță fără a fi excesiv. Pentru cuplurile care doresc o notă de exclusivitate și lux suplimentar, există opțiunea de a înlocui zirconul cu un diamant, transformând verigheta într-un simbol de prestigiu și rafinament.

Această opțiune de personalizare permite adaptarea inelului la preferințele și bugetul fiecărui cuplu, oferind flexibilitate în alegerea pietrei centrale.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K