Verighete Aur Galben – D621-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d621g

Aceste verighete sunt confecționate din aur galben de 14K, având o lățime de 5 mm și un profil plat, care oferă un design modern și elegant. Setul include o verighetă specială pentru doamna, împodobită cu o piatră de zirconiu strălucitoare, amplasată într-un mod care să atragă atenția și să adauge un plus de eleganță.

Piatra de zirconiu pe verigheta damei nu doar că încântă privirea cu scânteierea sa, dar și aduce un contrast frumos împotriva tonului cald al aurului galben, transformând inelul într-un simbol distinctiv al iubirii împărtășite.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K