Verighete Aur Alb 14k – D621-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și achiziția cu aur la schimb sunt opțiuni disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d621a

Aceste verighete din aur alb de 14K îmbină perfecțiunea designului minimalist cu simbolismul profund al iubirii eterne.

Verigheta damei, încrustată cu o piatră de zirconiu subtilă, este o declarație de eleganță și rafinament, adăugând un strop de strălucire setului.

Profilul plat și lățimea optimă de 5 mm garantează confortul zilnic, făcând din aceste inele o alegere perfectă pentru cuplurile care prețuiesc simplitatea și eleganța atemporală.

Pentru a menține strălucirea și frumusețea verighetelor dvs. din aur alb de 14K, vă recomandăm să le curățați periodic cu o soluție delicată de apă și săpun, folosind o perie moale pentru a îndepărta orice reziduu. Evitați contactul cu substanțe chimice dure

Bijuteria quartz este dedicata creării de bijuterii care celebrează iubirea în cele mai pure și simpliste forme ale sale.

Fiecare set de verighete este conceput cu grijă în atelierul nostru, combinând artizanatul tradițional cu estetica modernă, pentru a oferi piese de o calitate excepțională.

Realizate în inima României, bijuteriile noastre sunt un testament al angajamentului față de excelență și inovație în designul de bijuterii.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K