Verighete Aur – D620

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d620

Aceste verighete elegante, cu profil plat și o lățime de 6 mm, sunt confecționate din aur de 14K și oferă posibilitatea de a selecta orice combinație din cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz.

Designul modern este îmbogățit de pietre de zirconiu strălucitoare încrustate pe verigheta damei, adăugând o notă de rafinament și lux ambelor inele. Aceste pietre nu doar că îmbellizează fiecare verighetă, dar și captează lumina pentru a atrage priviri admirative.

Alegerea duală de nuanțe permite cuplurilor să personalizeze verighetele într-un mod care să reflecte armonios unicitatea relației lor, făcând din aceste bijuterii simboluri perfecte ale iubirii lor durabile și pline de stil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K