Verighete Aur Roz – Model D618

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d618

Aceste verighete sofisticate, realizate din aur roz de 14K, prezintă un profil plat și o lățime de 6 mm, combinând un finisaj mat texturat cu o linie fină lucioasă care împarte inelul pe mijloc. Designul este atât modern cât și elegant, oferind o interpretare unică a stilului clasic.

Finisajul mat texturat oferă o estetică rafinată și discretă, adăugând profunzime și caracter verighetelor, în timp ce linia lucioasă centrală aduce un contrast subtil, care captează și reflectă lumina, evidențiind frumusețea aurului roz. Această combinație de texturi nu doar că este vizual impresionantă, dar și simbolizează uniunea dintre două elemente distincte, unindu-se într-o armonie perfectă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K