Verighete Aur Roz – Model D618-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d618r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 6 mm, aduc un echilibru perfect între rafinamentul modern și eleganța discretă. Aurul roz, cu un finisaj mat texturat, conferă inelelor o estetică sofisticată și contemporană, în timp ce linia subțire lucioasă ce împarte inelul adaugă un contrast vizual subtil, care captează și reflectă lumina elegant.

Finisajul mat texturat nu doar că oferă un aspect unic și modern, dar este și practic, ajutând la mascarea zgârieturilor superficiale care pot apărea în timpul uzurii de zi cu zi. Această caracteristică face verighetele ideal pentru purtare continuă, adaptându-se stilului de viață activ al purtătorilor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K