Verighete Aur Galben – D618-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d618g mate

Aceste verighete contemporane, fabricate din aur galben de 14K, prezintă un design elegant cu o lățime de 6 mm și un profil plat. Fiecare inel este finisat mat, oferind un aspect modern și subtil, contrastat frumos de o linie subțire lucioasă în mijloc, care adaugă un detaliu vizual distinctiv și atrăgător.

Finisajul mat al aurului galben conferă inelelor o textură rafinată și un aspect contemporan, în timp ce linia lucioasă centrală captează lumina și adaugă un contrast plăcut, accentuând eleganța simplă a designului. Această combinație de mat și lucios creează un echilibru vizual impresionant, perfect pentru cuplurile care caută ceva atât de modern, cât și timpuriu.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K