Verighete Aur Alb 14k – D618-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Oferim personalizare pentru verighete și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d618a

Acest set unic de verighete din aur alb de 14K cu finisaj antichizat este o adevărată declarație de stil și individualitate.

Designul cu profil plat, împreună cu aspectul antichizat, conferă acestor inele un caracter distinctiv, perfect pentru cuplurile care caută să se exprime printr-un simbol atemporal, încărcat de istorie și semnificație.

Finisajul antichizat adaugă o profunzime și o textură bogată bijuteriilor, capturând esența frumuseții atemporale.

Această tehnică specială subliniază măiestria și atenția la detalii, creând verighete care nu sunt doar bijuterii, ci adevărate opere de artă.

Fiecare set de verighete din aur alb de 14K este rezultatul pasiunii noastre pentru frumos și dedicarea față de arta bijuteriei.

Producând în inima României, ne străduim să oferim clienților bijuterii care să celebreze dragostea și angajamentul, rămânând în același timp fideli moștenirii noastre bogate și valorilor de excelență.

Recomandăm curățarea delicată cu o soluție de apă și săpun, evitând utilizarea perilor abrazivi care pot deteriora finisajul.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K