Verighete Aur – D616

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d616

Această verighetă rafinată, cu o lățime de 5 mm și un profil plat, este realizată din aur de 14K, oferind un finisaj antichizat care adaugă un aer de eleganță vintage. Pentru un plus de strălucire, verigheta damei este încrustată cu o piatră prețioasă, accentuând frumusețea clasică și rafinată a inelului.

Finisajul antichizat nu doar că îi conferă un aspect unic, dar și subliniază detaliile meticuloase, adăugând o poveste și un caracter distinctiv bijuteriei. Este o alegere ideală pentru cuplurile care doresc să combine romantismul vechi cu eleganța modernă, simbolizând o iubire eternă și plină de semnificație.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K