Verighete Aur Roz – Model D616-R

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d616r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 5 mm, prezintă un finisaj mat texturat care adaugă o profunzime vizuală subtilă și un caracter distinct. Textura mată nu doar că modernizează aspectul clasic al aurului, dar și maschează eventualele zgârieturi superficiale, făcând inelele ideal pentru purtare zilnică.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, amplasată elegant pentru a adăuga un element de strălucire și rafinament. Piatra de zirconiu contrastează frumos cu finisajul mat al aurului roz, oferind un punct focal luminos și atractiv. Acest detaliu nu doar că îmbogățește designul inelului, dar simbolizează și claritatea și luminozitatea dragostei dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K