Verighete Aur Galben – D616-G

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d616g

Aceste verighete moderne și elegante sunt confecționate din aur galben de 14K, având o lățime de 5 mm și un profil plat, ce oferă un confort deosebit la purtare. Designul simplu este îmbunătățit la verigheta damei printr-o piatră de zirconiu, adăugând un accent de strălucire și sofisticare.

Piatra de zirconiu pe verigheta damei nu doar că încântă privirea, dar și subliniază angajamentul și iubirea împărtășită între parteneri. Contrastul dintre aurul galben clasic și strălucirea modernă a zirconiului creează un echilibru perfect între tradiție și modernitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K