Verighete Aur Roz – Model D615-R

4,550lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d615r

Aceste verighete cu adevărat unice, confecționate din aur roz de 14K și cu o lățime de 7 mm, își etalează splendoarea printr-un design floral incrustat care captează esența naturii și a romantismului. Profilul exterior plat oferă o suprafață ideală pentru a expune detaliile fine ale modelului floral, transformând fiecare inel într-o operă de artă purtabilă.

Aurul roz, cu nuanța sa caldă și primitoare, completează perfect gravurile florale, adăugând un strat de profunzime și textură vizuală care este atât de rar întâlnită în bijuteriile tradiționale.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K