Verighete Aur cu Inima – D614

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d614

Această verighetă captivantă, cu un profil bombat și o lățime de 5.5 mm, este finisată din aur de 14K și oferă opțiunea de personalizare în orice nuanță aleasă, fie aur alb, galben, sau roz.

Designul inelului este distins prin adăugarea unei inimi , trăsătură unica realizată dintr-o linie neagră, ce adaugă un detaliu artistic și simbolic. Această inimă stilizată nu doar că atrage atenția, dar și semnifică unicitatea și profunzimea legăturii dintre parteneri.

Perfectă pentru cuplurile care doresc să își exprime iubirea într-un mod neconvențional, această verighetă combină tradiția cu un element modern de design, reflectând personalitatea și creativitatea într-un simbol al angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K