Verighete Aur 14k – D612

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d612

Această verighetă deosebită, cu o lățime de 6 mm și un profil plat, este creată din aur de 14K și poate fi personalizată în orice nuanță dorită, fie aur alb, galben sau roz.

Designul inelului este îmbogățit cu două linii ondulate de culoare neagră, oferind un contrast vizual puternic și un stil unic. Verigheta damei este încrustată cu pietre de zirconiu, adăugând un strălucitor accent de rafinament și lux.

Această combinație de aur, detalii negre ondulate și pietre luminoase de zirconiu face din această verighetă o alegere perfectă pentru cuplurile care caută să se exprime prin simboluri de dragoste sofisticate și personalizate, reprezentând un angajament elegant și plin de stil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K