Verighete Aur – D611

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d611

Aceste verighete reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să-și exprime angajamentul printr-un stil distinctiv.

Oferind posibilitatea de a combina două nuanțe – aur alb, galben sau roz – aceste inele de 7 mm cu profil plat sunt concepute pentru a oferi atât confort, cât și un aspect estetic impresionant.

Designul modern, accentuat de liniile curate și finisajul elegant, face fiecare inel să strălucească, reflectând un echilibru perfect între inovație și tradiție.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K