Verighete Aur Roz – Model D611-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d611r

Aceste verighete de 7 mm, forjate din aur roz de 14K, îmbină perfect un design modern cu eleganța clasică. Profilul plat al inelelor oferă o estetică curată și contemporană, care se aliniază tendințelor actuale în designul de bijuterii, fiind ideal pentru cuplurile care doresc să îmbine simplitatea cu un stil sofisticat.

Aurul roz conferă o nuanță unică și caldă, adăugând un plus de distincție față de opțiunile tradiționale de aur galben sau alb. Această alegere de material nu doar că este în trend, dar și accentuează frumusețea naturală a celui care o poartă, reflectând lumină într-un mod subtil și captivant.

Verighetele sunt concepute să fie nu doar frumoase, ci și confortabile pentru purtare zilnică, reprezentând alegerea ideală pentru cei care caută un simbol durabil al angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K