Verighete Aur Roz – Model D610-R

4,900lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d610r

Aceste verighete rafinate, cu o lățime de 7 mm, sunt realizate din aur roz de 14K, material apreciat pentru tonul său cald și modern. Profilul exterior plat oferă un aspect elegant și simplu, perfect pentru cuplurile care doresc un stil contemporan, dar clasic în același timp.

Verigheta damei este încrustată cu pietre de zirconiu, care adaugă o strălucire deosebită și o prezență spectaculoasă. Fiecare piatră este meticulos plasată pentru a maximiza impactul vizual și pentru a oferi o luminozitate excepțională, făcând din aceasta nu doar un simbol al angajamentului, ci și o piesă de bijuterie remarcabilă.

Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate și opulență, oferim posibilitatea de a personaliza verigheta înlocuind zirconiile cu diamante. Această opțiune nu numai că sporește valoarea și distincția verighetei, dar și permite adaptarea acesteia la gusturile personale și la semnificația specială a relației.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 14 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K