Verighete Aur – D544

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur simple d544

Aceste verighete combina modernitatea cu simplitatea, oferind posibilitatea de a alege între două nuanțe – aur alb, galben sau roz.

Cu o lățime de 6 mm și un profil plat, aceste inele sunt concepute pentru confort și o estetică minimă, ideală pentru cei care preferă un stil discret, dar elegant.

Setul de verighete din aur de 14 carate este perfect pentru cuplurile care își doresc să celebreze iubirea cu un simbol pur și sofisticat, reprezentând angajamentul lor într-un mod atemporal.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K