Verighete Simple Aur Roz – D544-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur simple d544r

Aceste verighete simple, realizate din aur roz de 14K și având o lățime de 6 mm, combină frumusețea discretă cu eleganța modernă. Profilul plat conferă un aspect neted și contemporan, ideal pentru cuplurile care preferă un stil minimalist și elegant.

Aurul roz adaugă un accent de originalitate și căldură, diferențiind aceste inele de cele clasice din aur galben sau alb. Designul simplu și curat face aceste verighete ușor de purtat în fiecare zi, oferind confort și un aspect estetic plăcut.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K