Verighete Aur Roz – Model D542-R

4,550lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d542r

Aceste verighete elegante, realizate din aur roz de 14K și cu o lățime de 7 mm, emană un aer de modernitate și stil. Profilul exterior plat conferă un aspect contemporan și simplu, perfect pentru cuplurile care preferă un design minimalist dar impactant.

Aurul roz adaugă o nuanță caldă și distinctivă, oferind o alternativă sofisticată la aurul galben tradițional sau la argint. Această alegere de material nu doar că este estetic plăcută, dar și reflectă un gust modern în bijuterii, potrivindu-se perfect cu tendințele actuale în designul de verighete.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K