Verighete Aur 14k, Doua Nuante – D531

2,975lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d531

Această pereche de verighete din aur de 14K, cu profil bombat și o lățime de 4.5 mm, este desăvârșită pentru cuplurile care își doresc un simbol al dragostei lor, atât clasic, cât și cu o notă personală. Pe verigheta damei strălucește o piatră de zirconiu, adăugând un detaliu de strălucire și eleganță, perfect echilibrat cu designul rotunjit al inelelor. Aceste bijuterii sunt create pentru a celebra dragostea într-un mod unic și memorabil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor

Informații suplimentare
Greutate 8.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K