Verighete Aur Galben – D531-G

2,975lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur galben model d531g

Acest set de verighete din aur galben de 14K combină eleganța tradițională cu un detaliu modern. Cu o lățime de 4.5 mm și un profil bombat, verighetele oferă un aspect clasic și confortabil pentru purtare zilnică. Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, care adaugă un strop de strălucire și rafinament.

Piatra de zirconiu pe verigheta damei nu doar că încântă privirea, dar și subliniază angajamentul și dragostea împărtășită între parteneri. Profilul bombat al inelelor adaugă o notă de sofisticare și este preferat pentru confortul său superior.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 8.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K