Verighete Clasice Aur Roz – D529-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur clasice d529r

Realizate din aur roz de 14K, aceste verighete clasice cu o lățime de 6 mm sunt alegerea ideală pentru cuplurile care își doresc eleganță atemporală și un simbol durabil al iubirii lor. Designul cu profil exterior plat conferă inelelor o linie curată și modernă, făcându-le perfecte pentru a fi purtate zilnic fără a sacrifica confortul.

Aurul roz adaugă o notă de căldură și originalitate, distingând aceste verighete de variantele tradiționale din aur galben sau alb. Simplitatea lor este cheia rafinamentului, făcându-le potrivite atât pentru ocazii speciale, cât și pentru utilizarea de zi cu zi.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K