Verighete Clasice Aur Roz – D527-R

4,725lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur clasice d527r

Aceste verighete, realizate din aur roz de 14K cu o lățime de 7 mm, combină armonios tradiția cu inovația prin îmbinarea finisajului lucios cu cel mat. Profilul exterior plat accentuează linia curată și modernă a designului, oferind un contrast vizual distinct și atractiv între cele două texturi.

Aurul roz, apreciat pentru tonul său cald și blând, adaugă o dimensiune suplimentară de sofisticare și unicitate acestui set de verighete. Această alegere de material nu numai că se diferențiază de aurul galben sau alb tradițional, dar și completează perfect combinația de finisaje, conferindu-le o prezență subtilă, dar impresionantă.

Designul clasic, îmbogățit cu elemente moderne, face din aceste verighete opțiunea ideală pentru cuplurile care caută să onoreze tradiția, dar în același timp să adauge un element de noutate și personalizare relației lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K