Verighete Aur – D524

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d524

Această verighetă distinctivă, cu profil bombat și o lățime de 5 mm, este confecționată din aur de 14K în două nuanțe la alegere, fie o combinație între aur alb și galben, fie între aur alb și roz.

Profilul bombat nu numai că adaugă un plus de confort la purtare, dar și accentuează bogăția vizuală a combinatiei de culori, creând un efect de adâncime și lux. Alegerea a două tonuri de aur permite acestei verighete să capteze și să reflecte lumină în moduri unic frumoase, transformând-o într-un simbol vibrant al iubirii și angajamentului. Este perfectă pentru cuplurile care caută să îmbine tradiția cu un strop de originalitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K