Verighete Aur Roz – Model D524-R

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d524r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil bombat și o lățime de 5 mm, aduc un twist inovator pe stilul clasic printr-un design dual de finisaj. Jumătatea mată a inelului oferă o textură modernă și sofisticată, în timp ce cealaltă jumătate lucioasă adaugă un contrast vibrant, captând lumina și atrăgând privirile.

Profilul bombat al verighetelor nu doar că este estetic plăcut, dar și asigură o purtare confortabilă, îmbrățișând forma naturală a degetului. Combinația dintre finisajele mat și lucios pe aurul roz creează un efect vizual deosebit, oferind verighetelor o prezență distinctă și atractivă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K