Verighete Aur Combinat, D522

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d522

Această verighetă cu un profil plat și o lățime generoasă de 6 mm este meticulos forjată din aur de 14K, oferind posibilitatea de a alege orice două dintre cele trei nuanțe disponibile — aur alb, galben sau roz.

Această posibilitate de personalizare nu numai că permite cuplurilor să-și exprime stilul unic, dar și să creeze un simbol special al uniunii lor. Designul simplu, combinat cu alegerea duală de nuanțe, oferă un echilibru vizual impresionant, făcând din această verighetă alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganța subtilă și designul contemporan. Acest inel este ideal pentru cuplurile care își doresc să marcheze angajamentul lor cu o piesă atât de frumoasă cât și semnificativă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K