Verighete Aur Roz – Model D522-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur Roz d522r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu o lățime de 6 mm și un profil plat, prezintă un design modern și elegant. Aurul roz conferă inelelor o nuanță caldă și distinctivă, oferind o alternativă stylish la aurul galben tradițional sau la aurul alb.

Designul plat al verighetelor este perfect pentru cei care apreciază linii curate și un aspect simplu, dar rafinat. Această alegere estetică nu doar că este la modă, dar și asigură o purtare confortabilă, făcându-le ideale pentru uzul zilnic, inclusiv pentru persoanele care nu sunt obișnuite să poarte bijuterii frecvent.

Finisajul modern și sofisticat al acestor verighete le face perfecte pentru cuplurile care caută să combine estetica contemporană cu simbolismul tradițional al unei verighete.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K