Verighete Aur Galben – D522-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d522g

Aceste verighete moderne sunt meticulos realizate din aur galben de 14K, având un profil plat și o lățime impresionantă de 6 mm. Designul lor unic, cu un model deosebit modern, face aceste inele atractive și remarcabile.

Aurul galben oferă o bază clasică și caldă, în timp ce liniile curate și designul modern adaugă un aer contemporan și stilat. Profilul plat nu doar că asigură o purtare confortabilă, dar conferă și un aspect elegant și simplu, perfect pentru cuplurile care doresc să combine elemente tradiționale cu inovații de design modern.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K