Verighete Aur Alb 14k – D522-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Oferim personalizare pentru verighete și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d522a

Creat cu un echilibru perfect între simplitate și eleganță, acest set de verighete din aur alb de 14K este simbolul unei iubiri pure și eternități.

Designul cu profil plat, împreună cu lățimea generoasă de 6 mm, conferă acestor inele o prezență marcantă, în timp ce puritatea aurului alb adaugă o notă de rafinament modern.

Fiecare verighetă este o promisiune a unei vieți împărtășite, reprezentând angajamentul și unitatea dintre voi.

Alegând acest set, vă celebrați iubirea într-un mod atât de personal și special, oferindu-vă zilnic un simbol al legăturii voastre.

La bijuteria quartz, combinăm artizanatul tradițional cu inovația în design pentru a crea bijuterii de o calitate excepțională.

Fiecare set de verighete din aur alb de 14K este realizat cu grijă și atenție, garantând că fiecare piesă nu doar să simbolizeze iubirea eternă, ci să fie și o moștenire de preț.

Producând în inima României, suntem dedicați să aducem în viețile clienților noștri nu doar bijuterii, ci adevărate simboluri ale dragostei care durează o viață întreagă.

Pentru a menține frumusețea naturală a verighetelor dvs. din aur alb de 14K, recomandăm curățarea regulată cu o soluție delicată de apă și săpun.

Utilizați o perie cu peri moi pentru a îndepărta orice reziduuri, având grijă să clătiți bine și să uscați cu o cârpă moale.

Pentru a evita zgârieturile, depozitați inelele separat de alte bijuterii atunci când nu le purtați.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K