Verighete Aur Roz – Model D519-R

4,025lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d519r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 5 mm, combină eleganța simplă cu un detaliu sofisticat. Designul curat și neted al aurului roz este îmbunătățit printr-o incrustație de pietre de zirconiu pe verigheta destinată damei, adăugând un accent de strălucire și rafinament.

Pietrele de zirconiu, recunoscute pentru claritatea și durabilitatea lor, sunt așezate cu măiestrie pentru a capta și reflecta lumina, conferind verighetei un aspect vibrant și atrăgător. Aceasta combinație între aurul roz calm și strălucirea zirconiilor creează un echilibru perfect între subtilitate și opulență.

Pentru cuplurile care doresc să personalizeze și mai mult verigheta, există opțiunea de a înlocui zirconiul cu diamante. Alegerea diamantelor adaugă un nivel suplimentar de exclusivitate și lux, transformând verigheta într-o piesă de bijuterie și mai prețioasă și reflectând un angajament profund.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K