Verighete Aur Roz – Model D518-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d518r

Aceste verighete de 6.5 mm, confecționate din aur roz de 14K, reprezintă exemplul perfect de armonie între clasic și contemporan. Profilul exterior plat accentuează liniile curate și moderne ale designului, oferind un aspect simplu, dar sofisticat, care se potrivește perfect cu tendințele actuale în bijuterii.

Verigheta damei este un adevărat punct de atracție, împodobită cu trei pietre de zirconiu, dispuse într-o configurație care maximizează impactul vizual și strălucirea. Fiecare piatră este plasată meticulos pentru a reflecta lumina din toate unghiurile, adăugând un nivel de lux și rafinament. În plus, oferim posibilitatea de a personaliza verigheta cu diamante, pentru cei care preferă o expresie și mai distinctă de eleganță și durabilitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K