Verighete Aur Roz – Model D517-R

5,775lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d517r

Aceste verighete remarcabile, realizate din aur roz de 14K cu o lățime de 8 mm, îmbină eleganța cu un design extravagant prin incorporarea unor blocuri geometrice. Profilul exterior plat oferă o suprafață ideală pentru acest design, care se joacă cu forme și linii pentru a crea un efect vizual captivant.

Aurul roz, cunoscut pentru nuanța sa caldă și modernă, completează perfect modelul geometric, adăugând o dimensiune de lux și rafinament. Designul cu blocuri geometrice nu doar că este estetic plăcut, dar aduce și un aer de modernitate și unicitate, făcând aceste inele o alegere populară pentru cuplurile care doresc să se distingă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 16.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K