Verighete Aur – D516

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d516

Această verighetă distinsă, cu o lățime de 5.5 mm și profil plat, este fabricată din aur de 14K și oferă opțiunea de a personaliza inelul alegând două din cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben, sau roz.

Designul simplu este elegantizat prin adăugarea unei pietre de zirconiu pe verigheta damei, oferind un punct focal strălucitor care adaugă un plus de rafinament. Această piatră nu doar că înfrumusețează inelul, dar și simbolizează lumina și claritatea sentimentelor împărtășite între parteneri. Perfectă pentru cuplurile care caută un echilibru între modernitate și tradiție, această verighetă reprezintă un angajament durabil, personalizat după gusturile și preferințele specifice ale fiecărui cuplu.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K