Verighete Aur Roz – Model D516-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d516r

Aceste verighete elegante, realizate din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 5.5 mm, oferă un design contemporan care accentuează frumusețea unică a aurului roz. Fiecare inel este finisat meticulos pentru a reflecta o estetică modernă și sofisticată.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, plasată central, care adaugă un element de strălucire și distincție. Piatra de zirconiu captează lumina eficient, oferind un contrast splendid cu tonul cald al aurului roz. Această combinație creează un echilibru perfect între simplitate și opulență.

Pentru cuplurile care doresc un grad suplimentar de personalizare și exclusivitate, există posibilitatea de a înlocui zirconiul cu un diamant. Alegerea unui diamant nu doar că sporește prestigiul și valoarea verighetei, dar adaugă și o notă de clasicism și durabilitate, transformând inelul într-un simbol etern al angajamentului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K