Verighete Aur Galben – D516-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d516g

Aceste verighete rafinate, confectionate din aur galben de 14K, au un profil plat și o lățime generoasă de 5.5 mm, oferind un aspect contemporan și elegant. Profilul plat nu doar că asigură o purtare confortabilă, dar conferă și un design modern și simplist, perfect pentru cuplurile care apreciază stilul minimalist.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, plasată central, care adaugă un strop de strălucire sofisticată. Această piatră nu numai că îmbogățește aspectul verighetei, dar și atrage lumina, creând scântei de luminozitate ce subliniază frumusețea și puritatea legăturii împărtășite.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K