Verighete Aur Alb 14k – D516-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 5.5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Oferim opțiunea de personalizare a verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d516a

Îmbinând liniile curate și eleganța atemporală a aurului alb de 14K cu un design modern, acest set de verighete este conceput pentru cuplurile care doresc să marcheze angajamentul lor printr-un simbol contemporan și sofisticat.

Verigheta damei, încrustată cu o piatră de zirconiu strălucitoare, adaugă un accent de lumină și frumusețe, reflectând caracterul unic și personal al iubirii pe care o împărtășiți.

Bijuteria quartz este dedicat creării de bijuterii care reflectă o sinteză între inovație și respectul pentru tradițiile bijutierilor.

Fiecare set de verighete din aur alb de 14K, îmbogățit cu detalii moderne precum încrustațiile de zirconiu, este produs cu măiestrie și atenție la detalii, asigurând că fiecare piesă este nu doar un simbol al iubirii voastre, ci și o operă de artă.

Creat în inima României, fiecare design reflectă angajamentul nostru față de calitate, durabilitate și frumusețe.

Pentru a vă asigura că verighetele dvs. din aur alb de 14K își păstrează strălucirea și aspectul nou pentru ani de zile, este important să le curățați regulat cu o soluție delicată de apă și săpun.

Folosirea unei perii moi vă va ajuta să eliminați orice depunere fără a zgâria suprafața.

Recomandăm, de asemenea, să evitați contactul direct cu substanțe chimice și să păstrați bijuteriile într-un loc sigur când nu le purtați.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K