Verighete Aur – D514

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d514

Această verighetă clasică, cu o lățime de 5 mm și un profil plat, este realizată din aur de 14K, oferind un design atemporal și elegant. Simplu dar sofisticat, profilul plat maximizează confortul, făcând din această bijuterie alegerea perfectă pentru purtare zilnică.

Designul minimalistic subliniază frumusețea pură a aurului, făcând din această verighetă o piesă de bază în colecția oricărui cuplu care își dorește să celebreze iubirea într-un mod clasic și rafinat. Este ideală pentru cei care apreciază frumusețea în cea mai pură formă a sa.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K