Verighete Aur Roz – Model D514-R

3,150lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d514r

Aceste verighete realizate din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 5 mm, simbolizeaza eleganța minimalistă. Designul simplu, curat accentuează frumusețea aurului roz, oferind un aspect contemporan și sofisticat, perfect pentru cuplurile care apreciază stilul modern și subtil.

Profilul plat nu numai că asigură un confort superior la purtare, dar contribuie și la estetica modernă a inelului, făcându-l ideal pentru purtarea zilnică fără a sacrifica stilul. Fără elemente suplimentare sau ornamente complexe, aceste verighete concentrează atenția pe calitatea materialului și pe finețea finisajului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K