Verighete Aur – D512

4,375lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d512

Aceste verighete cu profil plat și o lățime impresionantă de 7 mm sunt meticulos realizate din aur de 14K, oferind opțiunea de a alege între aur galben sau aur roz. Designul fiecărei verighete este accentuat prin două linii fine negre incrustate, care adaugă un contrast distinctiv și un stil contemporan inelului.

Verigheta damei este îmbogățită cu pietre de zirconiu, care adaugă strălucire și un plus de eleganță ansamblului. Aceste pietre nu doar că luminează inelul, dar și subliniază rafinamentul și gustul sofisticat al purtătoarei.

Setul de verighete este ideal pentru cuplurile care caută să combine tradiția cu elemente moderne, creând astfel un simbol unic al angajamentului lor, plin de personalitate și eleganță.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K