Verighete Aur Fantasy – D501

5,265lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d501

Aceste verighete din gama „Fantasy”, cu o lățime de 6 mm, oferă o combinație elegantă între designul clasic și opțiunile moderne de personalizare. Realizate din aur de 14K, inelele sunt disponibile în diverse nuanțe atrăgătoare: aur alb, aur galben, și aur roz, permitând cuplurilor să aleagă sau să combine aceste culori în funcție de preferințele personale.

Verigheta damei se distinge prin incrustația cu o piatră de zirconiu, care adaugă un element de strălucire și rafinament, făcând din aceasta o piesă centrală a setului de verighete. Zirconiu, cunoscut pentru luminozitatea și claritatea sa, captează și reflectă lumina în mod spectaculos, oferind o prezență luminoasă și atractivă.

Pentru cuplurile care doresc să adauge un plus de exclusivitate și opulență, oferim opțiunea de a înlocui zirconiul cu un diamant. Această personalizare permite adaptarea verighetei la bugetul și preferințele specifice ale clientului, transformând bijuteria într-un simbol unic și personal al iubirii lor.

Fie că optați pentru un singur ton de aur sau pentru o combinație spectaculoasă a celor trei, aceste verighete sunt concepute pentru a celebra angajamentul într-un mod distinctiv și personal, reflectând gusturile individuale și legătura specială dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K