Verighete Aur – D430

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d430

Această verighetă de 4.5 mm lățime, cu profil plat și realizată din aur de 14K, combină eleganța clasică cu un design personalizat. Cuplurile pot alege între orice două din cele trei nuanțe disponibile — aur alb, galben sau roz — pentru a crea un look unic.

Verigheta damei este încrustată cu pietre de zirconiu, adăugând un strălucitor accent de rafinament. Aceste pietre nu doar că intensifică estetica inelului, dar și captează lumina, reflectând frumusețea și strălucirea dragostei împărtășite. Ideală pentru cuplurile care doresc să își exprime angajamentul printr-un simbol distinctiv și personalizat, această verighetă este un amestec perfect de tradiție și inovație modernă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K