Verighete Aur cu Pietre – Aur Roz D430-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete cu pietre d430r

Aceste verighete sofisticate din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 4.5 mm, combină eleganța clasică cu un detaliu modern. Designul simplu, dar rafinat, subliniază culoarea distinctivă a aurului roz, conferind inelelor un aspect contemporan și atractiv.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite armonios pentru a adăuga strălucire și eleganță. Aceste pietre de zirconiu nu doar că accentuează frumusețea inelului, dar oferă și o alternativă accesibilă și durabilă la diamante, fără a compromite impactul vizual.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K